You are here:

Homegetuigenissen

De mening van onze klanten

In zee gaan met Bitracons was voor ons eerst een groot avontuur dat eindigde in een prachtige renovatie van een bestaand appartement.  Vanaf het eerste contact  werd er geluisterd naar onze mening en was er een uitwisseling van ideeën waardoor wij nooit de indruk kregen dat hun inzichten de voorkeur genoten maar dat het project gaandeweg iets werd van ons beiden.  Daarbij werd steeds het budget in het oog gehouden.  Een nog zelden terug te vinden professionele afwerking was de kers op de taart.  Met Bitracons in zee gaan is een aanrader waar wij nu nog iedere dag van genieten.  Wij zijn zeer tevreden klanten nu en in de toekomst!
Fam. Ranquin

Dit is een samenwerkend koppel dat elkaar uitstekend aanvult en hiermee heeft men dan ook het beste van beide werelden in huis, het idee en de realisatie. Daar ze beiden vanaf het begin het project behandelen, kunnen ze een vollediger en realistisch beeld geven van wat de mogelijkheden zijn, zonder achteraf te moeten botsen op wat plots onmogelijk blijkt, of waarbij het oorspronkelijke concept verloren gaat in de uitvoering.

Deze wisselwerking zet zich verder gedurende de gehele afwerking, zodat men als klant niet voor verrassingen komt te staan en bijsturingen worden dan ook spontaan opgelost.

De wensen van de klant worden vooraf uitvoerig besproken en Bitracons brengt hierbij een duidelijke meerwaarde aan door hun kennis en kunde van binnenhuisinrichting, die het verwachtingspatroon van de klant overstijgen. Door hun creativiteit kunnen zij de klant verder brengen van losse of vage ideeën naar een totaal verantwoord concept.

De kleinschaligheid van Bitracons is een duidelijk voordeel voor de klant, geen communicatie misverstanden met medewerkers en de geruststelling dat het project in zijn geheel wordt opgevolgd met de persoonlijke aandacht van de eigenaars van deze onderneming.

Daar waar nodig schakelen ze derden in, maar dit gebeurt geheel in de achtergrond, zodat de klant nooit het gevoel krijgt doorverwezen te worden of plots afhankelijk wordt van een onbekende partij.

Als men binnenhuisinrichting wil in harmonie van een geheel doordachte creatie, met vakkundige uitvoering en aandacht voor het detail , dan is de samenwerking met Bitracons een vertrouwensrelatie die een resultaat geeft waar men vele jaren kan van genieten.

Dhr. Jean Vandewauw